Muschi de vita fraged

de laylalala in Vita, 14 Sep 2011 | 20744 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 gr muschi de vita
  • 50 gr unt
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 litru lapte
  • 1 morcov, curatat si taiat cubulete
  • 1 tija de patrunjel, curatata si taiata cubulete
  • 3 catei de usturoi, curatati
  • 5 frunze de salvie proaspata
  • 1 lingura de frunze proaspete de cimbru
  • 1 frunza de dafin
  • sare&piper, dupa gust
  • 40 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa rece
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Muschi de vita fraged:

1. Incinge cuptorul la 160°C.

2. Sareaza si pipereaza muschiul de vita apoi prajeste-l pe toate partile ,cate putin, in 50 gr unt si 2 linguri ulei de masline.

3. Aseaza muschiul de vita intr-un vas termorezistent, adauga legumele, ierburile aromate, sare si piper, dupa gust.Toarna laptele peste vita si legume. Acopera cu folie de aluminiu si da la cuptor 2 ore. Dupa cele doua ore, inlatura folia de aluminiu si mai da la copt inca 1 ora, intorcand carnea din cand in cand.

4. Scoate carnea de vita si infasoar-o in folie de aluminiu pana cand prepare sosul. Strecoara laptele din vas si pune-l intr-o cratita la fiert. Adauga amidonul si amesteca pana cand sosul incepe sa se ingroase putin.

5. Serveste carnea de vita cu sosul preparat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Muschi de vita fraged" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

Anamaria7 1

15.09.2011, 08:36

ce bine arata

MIUTA 1

15.09.2011, 13:17

Mihaela11_jo 1

15.09.2011, 18:38

Foarte fin

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi